L'Assemblea 2023 del Clúster Foodservice reuneix més de 70 empreses del sector food

Persona Comunicació,


Un esdeveniment és efímer, el que perdura són les emocions. Més de 120 assistents i 70 empreses de tota la cadena de valor de l'univers alimentació van participar el 12 de juliol passat a l'Assemblea Genera Ordinària 2023 del Clúster Foodservice.

Una jornada institucional i de coneixement sectorial, celebrada a La Torre dels Lleons , amb el valor afegit de saber transformar un acte de balanç que alhora sigui una trobada matinal carregada d'emocions.  L'agenda de l'esdeveniment va obrir amb la celebració de l'Assemblea General Ordinària. Un exercici de transparència i múscul de resultats del Clúster on es van presentar també els objectius de futur. Promoure sinèrgies entre totes les empreses associades, fomentar aliances estratègiques, impulsar la innovació col·laborativa, i reforçar i millorar la competitivitat del sector segueixen sent els eixos sobre els quals bascula la força del Clúster. Una energia Clúster que actualment aglutina més d'un centenar d'empreses relacionades amb la fabricació, els serveis i la consultoria, la restauració, els distribuïdors i els organismes i centres de recerca. Una cooperació transversal que multiplica la força de Clúster d'aquesta unió. El coneixement d'alt valor va tenir també un protagonisme destacat a l'esdeveniment. Les ponències “66 dies per resetejar el món” de Pablo Foncillas Díaz-Plaja (Ted Spekar) i “L'experiència del client digital per a la fidelització B2B” de Marta Alonso Machín (Mahou San Miguel), van posar el focus a les dinàmiques de transformació dels sectors empresarials i en lexperiència del client digital com a element clau per a la fidelització B2B.

A la jornada es va lliurar la primera edició de l'Innofood MGZN, una revista amb un format d'alt voltatge visual i creatiu, que presentava de manera amena les accions realitzades durant el darrer exercici i els reptes de futur del Clúster. El fantàstic càtering, servit per Sibaris Catering, va servir com a perfecta excusa gastronòmica perquè els responsables de les empreses assistents departissin relaxadament sobre els reptes, els highlights de l'esdeveniment i el moment actual de l'ecosistema de l'alimentació. 

Recursos

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
QUÈ POTS LLEGIR A CONTINUACIÓ
Modificar cookies