×

Recent Posts

  • La importància del control de la cadena de fred protagonitza la Jornada de Seguretat Alimentària

    Aquest 20 d’abril va tenir lloc la Jornad...
  • Participa en la Smart Agrifood Industry 2021!

    Smart Agrifood Industry és una fira-congrés en ...
  • Sessió “Noves eines digitals per a restauradors per ampliar vendres, generar tràfic i millorar rendibilitats”

    El Clúster Foodservice organitzem la sessió &#8...
  • GB Foods i SERHS Food busquen formes creatives d’introduir proteïna vegetal a les escoles en una trobada B2B

    El Clúster Foodservice ha facilitat una nova re...
  • El Clúster Foodservice classifica l’eix de Nutrició i Salut en vuit verticals

    Arrel de les primeres reunions dels grups de tr...
  • CatalàCatalà
    • Español Español
    • English English
  • ADHERIR-SE AL CLÚSTER
  • ESPAI SOCIS
  • SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER

Cluster Food Service

Cluster Food Service

671.090.664
Email: info@clusterfoodservice.org

Cluster FoodService
C/ Milà i Fontanals, 14-26, 1r 6a · 08012 · Barcelona

  • INICI
  • QUÈ ÉS UN CLÚSTER?
  • QUI SOM?
  • AGENDA
  • ACTIVITATS
  • PROJECTES
  • BLOG
  • CONTACTE

FÒRUM GASTRÒNOMIC / HOSTELCO

per Clúster FoodService / Dissabte, 25 octubre 2014 / Publicat a Activitats
forum-gastronomic-hostelco

El passat dia 22 d’octubre, el Clúster Foodservice va portar a terme la jornada “Reinventar-se i conceptualitzar de nou” en sessió oberta a tots els seus socis.

La celebració conjunta de Fòrum Gastronòmic i Hostelco va convertir-se en el gran punt de trobada del sector Foodservice. En aquest context el Clúster va organitzar una jornada REINVENTAR-SE I CONCEPTUALITZAR DE NOU on es va abordar els aspectes més rellevants del treball en clau clústers “Clústers com a eina de competitivitat” amb en Joan Martí d’ACC1Ó i amb la ponència del professor Carles Torrecilla que va girar al voltant de REPTES, REINVENCIÓ I REINTERPRETACIONS DEL MERCAT. NOUS CONCEPTES EN EL NOU CONTEXT, i va comptar amb una assistència de 65 persones representant a una quarantena d’empreses del sector. Totes elles van manifestar l’alt nivell de la sessió ja que es van repassar aquests canvis i noves estratègies que segueixen les empreses d’alt creixement i que han sabut reinventar-se important conceptes o creant-ne de nous.

També vàrem comptar amb Vicenç Bosch, Raimon Bagó i Artemi Nolla, membres de la junta del clúster foodservice que des de tres visions empresarials, la d’un fabricant, un distribuïdor i un restaurador. Es va reflexionar sobre millorar relacions de la cadena de valor, incrementar la innovació, augmentar la visibilitat del sector, coneixement consumidor, etc.

Què pots llegir a continuació

Trobada amb Vinaio Imports
19/11/18 I EDICIÓ DELS PREMIS INCIT’UP
sessio-inici-projecte-estudi-de-la-restauracio-independent
SESSIÓ INICI PROJECTE ESTUDI DE LA RESTAURACIÓ INDEPENDENT

Presentació Cluster Foodservice

Presentació Cluster Foodservice

Memòria Anual 2019

Memòria Anual 2018

Memòria d'activitats 2018

Plataforma Clústers Challenge

Cluster Challenge

Projecte CLAB

Projecte CLAB

AGENDA

  1. Sessió Noves eines digitals per a restauradors per ampliar vendes, generar tràfic i millorar rendibilitats

    27 / abril / 2021/10:00 am - 11:30 am
  2. Sessió de treball de canvi estratègic amb l’IESE: El cas de FRIT RAVICH

    28 / abril / 2021/10:00 am - 12:15 pm

Veure tots Esdeveniments

Pla d’activitats

Pla d'activitats Clúster Foodservice 2019

RESUM D’ACTIVITATS

Resum d'activitats Clúster Foodservice 2018
Resum d'activitats Clúster Foodservice 2017
Resum d'activitats Clúster Foodservice 2016
Resum d'activitats Clúster Foodservice 2014-2015

Cerca

Activitats recents

  • La importància del control de la cadena de fred protagonitza la Jornada de Seguretat Alimentària

  • Participa en la Smart Agrifood Industry 2021!

  • Sessió “Noves eines digitals per a restauradors per ampliar vendres, generar tràfic i millorar rendibilitats”

  • GB Foods i SERHS Food busquen formes creatives d’introduir proteïna vegetal a les escoles en una trobada B2B

Reconegut per:

bronze-label-cluster-management-excellence

Amb el suport de: 

Acció Generalitat de Catalunya

Membre de:

catalonia-clusters

Subscriu-te al nostre Newsletter

Recent Posts

  • La importància del control de la cadena de fred protagonitza la Jornada de Seguretat Alimentària

    Aquest 20 d’abril va tenir lloc la Jornad...
  • Participa en la Smart Agrifood Industry 2021!

    Smart Agrifood Industry és una fira-congrés en ...
  • Sessió “Noves eines digitals per a restauradors per ampliar vendres, generar tràfic i millorar rendibilitats”

    El Clúster Foodservice organitzem la sessió &#8...
  • GB Foods i SERHS Food busquen formes creatives d’introduir proteïna vegetal a les escoles en una trobada B2B

    El Clúster Foodservice ha facilitat una nova re...
  • El Clúster Foodservice classifica l’eix de Nutrició i Salut en vuit verticals

    Arrel de les primeres reunions dels grups de tr...
  • MAPA WEB
  • NOTA LEGAL
  • SEGUEIX-NOS!

Web desenvolupat per Social SERHS · SERHS Serveis © 2018

TOP