
El passat dia 22 d’octubre, el Clúster Foodservice va portar a terme la jornada “Reinventar-se i conceptualitzar de nou” en sessió oberta a tots els seus socis.
La celebració conjunta de Fòrum Gastronòmic i Hostelco va convertir-se en el gran punt de trobada del sector Foodservice. En aquest context el Clúster va organitzar una jornada REINVENTAR-SE I CONCEPTUALITZAR DE NOU on es va abordar els aspectes més rellevants del treball en clau clústers “Clústers com a eina de competitivitat” amb en Joan Martí d’ACC1Ó i amb la ponència del professor Carles Torrecilla que va girar al voltant de REPTES, REINVENCIÓ I REINTERPRETACIONS DEL MERCAT. NOUS CONCEPTES EN EL NOU CONTEXT, i va comptar amb una assistència de 65 persones representant a una quarantena d’empreses del sector. Totes elles van manifestar l’alt nivell de la sessió ja que es van repassar aquests canvis i noves estratègies que segueixen les empreses d’alt creixement i que han sabut reinventar-se important conceptes o creant-ne de nous.
També vàrem comptar amb Vicenç Bosch, Raimon Bagó i Artemi Nolla, membres de la junta del clúster foodservice que des de tres visions empresarials, la d’un fabricant, un distribuïdor i un restaurador. Es va reflexionar sobre millorar relacions de la cadena de valor, incrementar la innovació, augmentar la visibilitat del sector, coneixement consumidor, etc.