×
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Smart Agrifood Industry

2 / novembre / 2021/8:00 am - 5:00 pm

El Clúster Sepcho impulsa una altra edició del Smart Agrifood Industry un nou format.

Smart Agrifood Industry és un programa continu d’esdeveniments en format virtual que reuneix els principals experts d’innovació tecnològica aplicada al sector agroalimentari. 

Aquesta segona edició mostratà de manera transversal, innovacions que apliquen la seguretat alimentària i el control de qualitat en el procés alimentari. Les deep tech són un element clau per abordar aquests dos àmbits, fent front als grans reptes mundials del sector agroalimentari, tals com l’impacte mediambiental i la pèrdua de la biodiversitat, l’optimització dels aliments, així com la seva qualitat i seguretat.

Les deep tech han canviat les regles del joc de les indústries de l’alimentació i els envasos, ja que poden ajudar a la seva constant adaptació cap a un desenvolupament més sostenible. Això impacta a la incorporació dels elements de monitorització com les càmares avançades; sensors tèrmics hiperespectrals o espacials; robòtica i drons, i tot plegat combinat habitualment amb tecnologies com la visió artificial o l’aprenentatge profund. L’espectroscopia NIR o la termografia són extremadament útils durant el processament i l’envasat dels aliments.

L’Smart Agrifood Industry és l’esdeveniment on posar-te al dia sobre les tendències de la innovació per resoldre avui els reptes que hauràs d’encarar demà. L’esdeveniment tindrà lloc al secpholand, una plataforma innovadora online de negocis que recrea un entorn virtual interactiu on trobar contactes i connectar de manera fàcil amb clients, partners i experts d’innovació tecnològica. A la plataforma s’hi podrà visitar els estands en un entorn 3D immersiu, concretar reunions privades amb altres usuaris, accedir a oportunitats de negoci, i a més, estar al dia de la innovació que s’està duent a terme al sector.

No et perdis aquest esdeveniment virtual on podràs descobrir les últimes solucions tecnològiques pel processat alimentari. Reserva a la teva agenda el 10 de novembre i inscriu-t’hi aquí

Mostra els detalls

Data:
2 / novembre / 2021
Hora:
8:00 am - 5:00 pm
Categoria d'Esdeveniment:
TOP