×

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER

COM REGISTRAR-SE?

Segueix les següents instruccions si vols rebre les nostres novetats i últimes informacions:

1 Insereix el teu correu electrònic >>
2 Revisa el teu email >>
3 Si ho desitges, dona'ns més informació!

Si tens algun dubte al respecte, pots contactar amb nosaltres a través de l'email info@clusterfoodservice.org. Gràcies!

CLUSTER FOODSERVICE utilitzarà aquesta informació per estar en contacte amb tu per a informar-te de les nostres novetats i darreres informacions. Podeu canviar d'opinió en qualsevol moment si feu clic a l'enllaç de cancel·lar la subscripció al peu de pàgina de qualsevol correu electrònic que rebeu de nosaltres o contacteu-nos a info@clusterfoodservice.org. Tractarem les vostres dades amb absolut respecte. En fer clic a continuació, accepteu que podrem processar la vostra informació d'acord amb aquests termes.

PROJECTE AAM

Projecte que compta amb l’objectiu de plantejar la problemàtica del canvi climàtic, en relació a la biodiversitat, les energies renovables i la gestió de l’aigua

Presentació a desembre del 2014 d’un projecte dins l’àmbit de R+D+I, d’una empresa del Clúster Foodservice amb la col·laboració del clúster de l’aigua (http://www.cwp.cat/) pel desenvolupament de noves tecnologies, productes i processos en el sector agrari, alimentari i forestal per fer front al canvi climàtic i donar suport a les energies renovables, la gestió de l’aigua i la biodiversitat.

CONTACT INFO

Mulberry St, New York, NY 10012, USA

1.900.256.332
1.900.256.334

hello@yourwebsite.com
www.hogash.com

TOP