×

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER

COM REGISTRAR-SE?

Segueix les següents instruccions si vols rebre les nostres novetats i últimes informacions:

1 Insereix el teu correu electrònic >>
2 Revisa el teu email >>
3 Si ho desitges, dona'ns més informació!

Si tens algun dubte al respecte, pots contactar amb nosaltres a través de l'email info@clusterfoodservice.org. Gràcies!

CLUSTER FOODSERVICE utilitzarà aquesta informació per estar en contacte amb tu per a informar-te de les nostres novetats i darreres informacions. Podeu canviar d'opinió en qualsevol moment si feu clic a l'enllaç de cancel·lar la subscripció al peu de pàgina de qualsevol correu electrònic que rebeu de nosaltres o contacteu-nos a info@clusterfoodservice.org. Tractarem les vostres dades amb absolut respecte. En fer clic a continuació, accepteu que podrem processar la vostra informació d'acord amb aquests termes.

MÀRQUETING DIGITAL: PROJECTE NFC FOOD CROSS SELLING

Projecte desenvolupat arran de les activitats interclúster, entre el Clúster Foodservice de Catalunya i el clúster Tecnològic BDigital(EURECAT) i amb el suport d’ACCIÓ.

Arran aquestes activitats es van detectar problemes en la promoció comercial dels productes durant el procés de comercialització al canal distribució del sector food.

Objectiu principal

Augmentar l’impacte econòmic, per les empreses participants al projecte, mitjançant una acció de cross selling entre productes al canal distribució basada en noves tecnologies aplicades.

Objectius específics

Les noves tecnologies ens permeten planificar accions d’impacte per tal de corretgir les deficiències detectades en la promoció de productes cara als distribuïdors, ja siguin de primer o de segon nivell.
Concretament proposem un cicle promocional basat en etiquetes NFC, amb alternativa QR, que vinculin productes segons
els resultat de l’anàlisi i filtratge de les dades de venda de l’empresa. Incorporant promocions o accions comercials directes vinculades al producte, evita que l’esforç comercial es centri en intermediaris que sovint no transmeten aquesta informació als seus clients.

 

CONTACT INFO

Mulberry St, New York, NY 10012, USA

1.900.256.332
1.900.256.334

hello@yourwebsite.com
www.hogash.com

TOP